Assassin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2.] Zay ibn Anubis (AIKAJANA)

Siirry alas

2.] Zay ibn Anubis (AIKAJANA) Empty 2.] Zay ibn Anubis (AIKAJANA)

Viesti  Alice lähetetty Su 08 Maalis 2015, 17:29

2.] Zay ibn Anubis (AIKAJANA) Tumblr_nh0015Tvbl1rjn473o3_r1_5002.] Zay ibn Anubis (AIKAJANA) Tumblr_ngxurzBgmX1qd2kxpo8_r1_250
Zay ibn Anubis

Sanat lentävät, kirjoitettu pysyy
Zay tapaa ensimmäistä kertaa siskopuolensa; Eveyn, joka joutuu vanhan salaseuran vangiksi Shaiyanin käskystä. Omanlainen viha ja katkeruus nostavat päätään Zayn sisimmässä Eveytä, jonka Anubis valitsi ennemmin kuin oikean esikoisensa, kohtaan. Sota syttyy salaseurojen välillä, missä Zay tappaa omin käsin Giovannin pikkuveljen; Miken. Synkyydessä ollen kuitenkin pienenlaista valoakin; Zay tapaa Cecilian, josta myöhemmin tulee äiti miehen esikoiselle; Adettelle.
_______________

Another world
Zay havittelee De Fioren suvun vartioimaa muinaista kirjaa itselleen ja törmää sen myötä suvun uuteen vartijaan; Giovanniin. Ensikohtaamisen jättämättä mitenkään positiivista kuvaa jälkeensä. Vihanpidon alkaen virallisesti noiden kahden miehen välillä.

Seven Devils
Kauan mietitty suunnitelma alkaa viimein muodostumaan kokonaiseksi. Zay valloittaa aavikkokaupungin omiin nimiinsä ja näin saa hyvän taisteluaseman Shaiyanin selän takaa. Anubis ja Zay joutuvat ensimmäistä kertaa vastatusten, yhteenoton päättyen hyvinkin dramaattisesti. Adetten syntymä, joka saa Zayn ryöstämään pariskunnan lapsen itselleen egyptiin. Cecilian elämän vieden naisen puolestaan italiaan.

We are dust and shadows
Zay syrjäyttää Shaiyanin valtapaikaltaan. Uusi valtakausi alkaa vanhassa salaseurassa. Andrea joutuu vangituksi vanhan salaseuran toimesta (tämän joutuen viettämään 5 vuotta vankina egyptissä).
_______________

Be fair to the Devil
Andrea vapautetaan vapaaehtoisesti. Zay pääsee hyvin lähelle muinaista kirjaa, mutta tämän aikeet keskeytyvät velipuolensa toimesta. Zay ja Sin ottavat ensimmäistä kertaa mittaa toisistaan. Adette viedään pois egyptistä näkijälahkon toimesta. Lapsen enää näkemättä isäänsä tämän jälkeen. Zay julistaa sodan virallisesti uutta salaseuraa vastaan.

New life, New Beginning
Zay joutuu todistamaan rakkaansa ja lapsensa äidin kuoleman. On koko ajan tietoinen tyttärensä liikkeistä, mutta suojellakseen lastansa vihollisiltaan - antaa Adetten pysytellä Slovakiassa isoisänsä luona.

You are my sunshine
Lähes tähän asti Zay on tyytynyt seuraamaan sivusta ja tarkkailemaan mitä vihollisensa ovat alkaneet kehitelemään miehen pään menoksi, etenkin vanhan salaseuran sisällä. Zayn saadessa tietää Anubiksen suunnitelmasta, joka koskee hyvin paljon Adettea - puuttuu Zay tilanteen kulkuun. Anubiksen kuitenkaan joutumatta taistelemaan esikoisensa kanssa haman loppuun asti vaan saa kuin saakin tehtyä toisen kanssa sopimuksen, jossa on edelleen tarkoitus saada Adette nousemaan vanhan salaseuran valtapaikalle mahdollisimman huomiota herättämättömästi, mutta tuossa sopimuksessa Zaytä ei syrjäytetä väkisin. Adetten kuitenkin karatessa kummaltakin mieheltä (sekä isoisältään, että isältään). Zayn harkiten ensin hyvin vahvasti lähtemistä tyttärensä perään, mutta tiedostaessaan tapahtumat egyptin suunnalla - on Odayn palattava takaisin valtansa keskustaan ja tehtävä se mitä vaaditaan vallan säilyttämisen eteen.

Forgive me father for i have sinned
Kauan Zay yritti pitää vanhan salaseuran vallassaan, mutta sen jäsenten vallanhalua ei mikään voinut pidätellä. Pian miehen joutuen huomaamaan, että jopa tämän luottamuksen ansainneet henkilöt juonittelivat odayta vastaan. Zayn ehtien mestauttamaan petturit, mutta se ei riittänyt. Joutuessaan vankilaan Anubiksen ilmiantamisen ansiosta, sai Zay lopullisesti tarpeekseen sen hetkisestä elämästään. Zayn paeten vankilasta parin vuoden jälkeen ja palaten takaisin palkkasotilaaksi, jossa tämä olisi vain tilivelvollinen itselleen. Ei ole antanut isälleen anteeksi vieläkään. Nykyään Zay on maailman etsintäkuulutettujen listalla ja sitäkin vaarallisempi.
Alice
Alice
Admin

Viestien lukumäärä : 440
Join date : 24.04.2014
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

https://assassin.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa