Assassin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|| Aikaisemmin tapahtunut ||

Siirry alas

|| Aikaisemmin tapahtunut || Empty || Aikaisemmin tapahtunut ||

Viesti  Alice lähetetty Pe 09 Tammi 2015, 14:15

|| Aikaisemmin tapahtunut || Books
Tapahtunut tähän asti...


|| Aikaisemmin tapahtunut || 6938f85d-265d-4ce5-a3a2-d9d61b6c5aa7_zpsd4e7eb72Sin & Psyche
Suunnilleen noin 45 vuotta sitten Vanha Salaseura kiinnostui salamurhaajasta, joka tunnettiin silloin nimellä; Psyche. Tuon hyvin nuorelta näyttävän, mutta silti monta sataa vuotta eläneen naisen saaden kutsun liittyä Vanhaan Salaseuraan sen yhden jäsenen kautta. Miespuolisen salamurhaajan, joka vielä silloin kantoi edesmenneen ystävänsä nimeä; Sin, tuoden viestin ja koettelemustehtävän mukanaan tuolle paljon nuoremmalle naiselle, joka kaikkien odotusten mukaan selviytyi annetusta haasteesta. Sinin paljastaen tämän jälkeen Psychelle ("Pandora") Vanhan Salaseuran piilopaikan ranskan maalla, joka kätkeytyi katakombeihin Pariisin alapuolella. Aluksi kaksikolla ei ollut mitään suunnitelmia toistensa varalle ja alunperin tarkoitus olikin se, että Sin olisi palannut takaisin Vanhan Salaseuran luokse egyptiin, mutta jumalilla oli toisenlaiset suunnitelmat. Sinin nähden Psychessä jotakin, joka muistutti kauan sitten menehtyneestä Angelinasta, joka oli ollut hänen ensirakkautensa, synti ja kirouksensa. Vanhan Salaseuran tapojen mukaan Sin yritti aluksi kätkeä tunteensa ja unohtaa ne mahdollisimman nopeasti, mutta mitä enemmän tämä taisteli vastaan, sitä enemmän tämä alkoi tuntemaan vetovoimaa tuota nuorempaa naista kohtaan. Näiden kahden salamurhaajan, joiden tiet olivat risteytyneet sattumanvaraisesti, mennen lopulta vuoden sisällä salaa naimisiin. Psychen alkaen lopulta odottamaan pariskunnan esikoista, mutta valitettavasti tämä ei saanut tilaisuutta kertoa siitä milloinkaan Sinille ennen miehen kuolemaa, joka tapahtui Vanhan Salaseuran lähettämän etsijän kautta. Psychen onnistuen pakenemaan samalta kohtalolta ja välttääkseen heti löytymisensä, matkusti tämä egyptiin ja asettui asumaan Kairoon, jonne yksi ihminen katoaisi helposti massan sekaan. Ennen egyptiin muuttamista Psyche kuitenkin asui vuoden Pariisissa. Tuona aikana tämä synnytti tyttölapsen, joka sai nimen; Evey.
Vanhan Salaseuran vanhimpien käskystä Sinin ruumis haettiin takaisin egyptiin, mutta hautaamisen sijaan yksi vanhimmista; Shaiya, rikkoi elämän ja kuoleman sääntöä tämän yhden henkilön kohdilla.
|| Aikaisemmin tapahtunut || 6938f85d-265d-4ce5-a3a2-d9d61b6c5aa7_zpsd4e7eb72Pako Vanhasta Salaseurasta
Sinin kuolemasta kuluen viisivuotta, asui Pandora (alias; Psyche) siitä ajasta neljävuotta egyptissä ja kasvattaen tytärtänsä yksinhuoltajana parhaalla mahdollisella tavalla vaikka naisen "työ" salamurhaajana tekikin siitä haasteellista. Vastoinkäymisistä huolimatta Pandora mukautui äidin rooliin yllättävän hyvin ja olisi varmasti pärjännyt samallalailla vastaisuudessakin, mutta yhtenä päivänä kaikki muuttui totaalisesti. Pandoran ottaen saman tehtävän vastaan minkä Anubiskin (alias; Sin), sai se nämä kaksi henkilöä tapaamaan uudelleen ja paljastaen totuuden siitä, että mies oli ollut koko ajan hengissä niiden viiden vuoden ajan ja palvellut Vanhaa Salaseuraa. Anubiksen aluksi kieltäen hyvinkin jyrkästi Pandoran ja käskien toista unohtamaan kaiken menneen, mutta kun toinen kertoi syntyneestä lapsesta; Eveystä, jonka hengen Anubis oli aikaisemmin pelastanut pari päivää sitten, sai tuo tieto miehen muuttamaan mielensä ainakin hetkeksi. Tietynlaisena "perhe ihmisenä" Anubis ei voinut enää kääntää selkäänsä Pandoralle ja Eveylle, joiden läsnäolo egyptissä oli varmasti tullut jo julki Anubiksen takia. Joten nämä kaksi henkilöä tekivät sen mikä tulisi muuttamaan kaiken totaalisesti; Pakeneminen salaseurasta. Tämän kolmihenkisen perheen matkustaen hevosilla erämaanhalki aivan sen itäisille reunamille asti, jossa asui se yksi henkilö, johon Anubis vielä luotti. Tämän henkilön nimen ollen; Saites - De Fioren suvun jälkeläisiä ja näin Anubiksen edesmenneen ystävän; Sinin kaukainen lapsenlapsi. Perheen jääden Saiteksen luokse siksi aikaa, että tilanne rauhoittuisi kokonaan ulkomaailmassa vaikka kumpikin vanhemmista tiesi - ettei Vanha Salaseura lakkaisi milloinkaan etsimästä heitä. Se ei unohtaisi, eikä milloinkaan lopettaisi.
|| Aikaisemmin tapahtunut || 6938f85d-265d-4ce5-a3a2-d9d61b6c5aa7_zpsd4e7eb72Päätöksiä ja niiden seuraamuksia
Vähän yli kymmenen vuotta Anubiksen perhe eli pakosalla ja jokaista liikettä varoen. Liikkumisen tapahtuen pääsääntöisesti euroopassa, kunnes tuo loputon matka päättyi viimein ranskaan. Anubiksen ja Pandoran luopuen kumpikin salamurhaajan työstä ja mukautuen taitojensa mukaan yhteiskuntaan. Pandoran jäädessä ns."kotiäidiksi" pitääkseen paremmin Eveytä silmällä, Anubiksen taas perustaen heidän kotinsa yhteyteen vastaanoton, jossa mies toimi parantajana lähiseudun asukkaille. Noissa vaatimattomissa oloissa Evey varttui teini-ikään ja oli autuaan tietämätön vanhempien menneisydestä. Tyttären tietäen vain sen, että perheen oli pidettävä matalampaa profiilia ja olla luottamatta kovin herkästi muukalaisiin. Säännöt perheen sisällä olivat hyvin selvät ja ne pitivät kaiken järjestyksessä ilman ylimääräisiä ongelmia, mutta kaikkeen tuohon tuli muuton kun Evey pelasti sinä yhtenä päivänä nuoren muukalaisen hengen - vähän vanhemman pojan, joka esittäytyi nimellä; Michael. Valitettavasti tällä yllättäen ilmestyneellä muukalaisella ei ollut niin puhdas tausta kuin olisi toivottu olevan. Michaelin paljastuen karkulaiseksi, joka oli myös onnistunut pakenemaan Vanhan Salaseuran riveistä ja maksanut siitä melkein hengellänsä. Viikkojen kuluessa ja nuorukaisen tervehtyessä - oli salaseura viimein onnistunut paikantamaan Anubiksen perheen sijainnin. Vanhan Salaseuran tehden tapojensa mukaan yllätyshyökkäyksen, jonka seurauksena perhe menetti kotinsa ja turvallisen elämänsä jälleen kerran. Noiden tapahtumien vahvistaen Michaelin päätöstä liittyä valtion armeijaan, joka oli alkanut ottaa päämääräkseen salaseuran tuhoamisen (nämä kun olivat paljastaneet olemassa olonsa menneiden vuosien saatossa). Anubiksen taas pistäen sanansa; "On aika vastata tuleen tulella", käytäntöön ja palaten takaisin salamurhaajaksi, mutta ei enää astunut Vanhan Salaseuran riveihin - vaan alkoi luomaan uutta niistä jäsenistä, jotka eivät enää olleet valmiita seuraamaan Vanhan Salaseuran vanhimpien päätöksiä, jotka olivat kallistuneet hyvin paljon kostoksi ja jahtaamiseksi. Anubiksen siis ehtien lähtemään perheensä luota ennen kuin Evey päätyi kidnapatuksi Vanhan Salaseuran toimesta. Tehtävän hoitaen Shaiyanin oppilas Zay - Anubiksen oikea esikoinen, tuon tiedon tullen vasta julki yli viisivuotta noista tapahtumista eteenpäin.
|| Aikaisemmin tapahtunut || 6938f85d-265d-4ce5-a3a2-d9d61b6c5aa7_zpsd4e7eb72Kolme kuningasta
Valtioiden armeijat, Vanhan ja Uuden Salaseuran jäsenet olivat kaikki sodassa keskenään vieläkin yli vuoden kestäneen välien selvittelyiden jälkeen. Kukaan noista kolmesta osapuolesta yrittämättä peitellä olemassa oloaan ns. "varovaisuuden ajan" ollen todellakin ohitse. Evey päästen vapaaksi Michaelin ansiosta, joka puolestaan oli saanut vihjeitä oikeasta sijainnista Anubikselta itseltään. Pelastustehtävän jälkeen Michael uskoi vielä sokeasti, että Anubis tottakai haluaisi saada tyttärensä luokseen turvaan sodan aikana, mutta tuo luulo osoittautui hyvinkin vääräksi. Evey nähden ensimmäistä kertaa Anubiksesta sen puolen, mikä tämä oli oikeasti; laskelmoiva ja hyvinkin kylmällä tavalla tunteeton - jos se yhtään veisi lähemmäksi sitä mikä olisi tarpeen. Sen tarpeen ollen nyt Evey turvallisuus vaikka se vaatisi isän ja tyttären välien katkaisemista. Niin huvittavalle kuin se kuulostikin, Anubis teki niin vain pelkästä isällisestä rakkaudesta lastansa kohtaan. Eveyn joutuen lähtemään omillensa kuudentoista iän jälkeen - sillä kumpikin tämän vanhemmista seisoi sinä hetkenä Uuden Salaseuran puolella ja sotaa ei valitettavasti voinut jättää kesken - tai niin ainakin Anubis uskotteli silloin itselleen, mutta nykyään tämä olisi varmasti valinnut toisin. Valtion armeijan onneksi suostuen ottamaan Eveyn turvaan Michaelin suostuttelun jälkeen - tämän kulkien armeijan mukana niin kauan, kunnes Saites otti Eveyn viimein mukaansa. Michaelin puolestaan päätyen erilaisten mutkien kautta Anubiksen oppilaaksi ja käskyläiseksi - tuon yhteisen polun valitettavasti päättyen vereen ja kyyneliin. Sodan loppupuolella menehtyen valitettavasti myös Saiteksen lapsenlapsi; Mike (Giovanni De Fioren pikkuveli). Vanhan Salaseuran palaten takaisin varjoihin ja kadottaen itsensä yhteiskunnan taakse. Uuden Salaseuran puolestaan hajoten paljon pienempään osaan - siitä jääden jäljelle vain ne, jotka oikeasti olivat olleet uskollisia Anubikselle. Yhden näistä henkilöistä ollen Lucio Márquez, ex.De Fiore (Chad Márquezin isä), joka valitettavasti sai vuosia myöhemmin maksaa uskollisuudestaan omalla kuolemallaan Anubiksen määräyksen vuoksi. Noiden veristen vuosien aikana oli kuitenkin edes yksi valon pilkahdus; Pandoran synnyttäen perheen kuopuksen, poika lapsen, joka sai nimen; Sin. Tämän lapsen saaden elämänsä kirjainmellisesti isänsä veren kautta, Anubiksen uhraten viimeisen kerran itsensä pelastaakseen Pandoran ja syntymättömän lapsensa hengen. Isänsä menehtymisen jälkeen Evey lähti kiertelemään eurooppaan ns. "etsimään itseään". Pandora puolestaan alkoi huolehtimaan yksinhuoltajana kuopuksestaan ja matkustaen lopulta (Sinin ollen silloin seitsemän vuotias) uuden elämän toivossa Kreikkaan.
|| Aikaisemmin tapahtunut || 6938f85d-265d-4ce5-a3a2-d9d61b6c5aa7_zpsd4e7eb72Kiellettyjen Kirja
Noin vuoden kuluen edellisistä tapahtumista ja siitä puolivuotta Anubis sai vain rauhan kuolleena kunnes Vanhan Salaseuran vanhin; Shaiya palautti uudelleen miehen kuolleista ja teki tästä itsensä kaltaisen; Sieluttoman, joka ei voisi enää kuolla kuin pelkästään silloin - jos Shaiyan itse menehtyisi. Kaiken tuon tarkoituksena ollen vain se, että Shaiyan saisi viimein käsiinsä havittelemansa Kiellettyjen Kirjan Anubiksen avulla, mutta toisin kävi. Anubiksen paeten Vanhasta Salaseurasta uudelleen ja asettuen asumaan jonnekin päin eurooppaa, kierrellen maiden välillä kuten tyttärensä teki menneen vuoden aikana. Anubiksen haluten varmistaa - ettei Kiellettyjen Kirja milloinkaan päätyisi Vanhalle Salaseuralle, lähetti tämä kirjan Eveylle kirjeen, jossa lähes kaikki selitettiin lyhykäisyydessään, saattelemana. Tämän tapahtuman johdosta Giovanni sai viimein kuulla tuosta kirotusta esineestä, jota kaikki niin suuresti havittelivat käsiinsä. Synnynnäisenä epäilijänä Giovanni ei tietenkään uskonut heti kuulemaansa, mutta kun tämä lopulta joutui nokatusten Zayn - tuon silloin vaaleatukkaisen miehen kanssa, jonka Shaiya oli lähettänyt etsimään Kiellettyjen Kirjan takaisin Vanhalle Salaseuralle - muuttui jopa Giovannin kaltaisen miehen mielipide. Saites De Fiore, joka oli hyljännyt rauhallisen elämänsä egyptin aavikolla, matkustaen samoihin aikoihin roomaan lapsen lapsensa tueksi ja siirtääkseen De Fioren suvun valan eteenpäin seuraavalle sukupolvelle. Vanhan Salaseuran kääntäessä katseensa selvästi Giovanniin ja Eveyhen, alkoivat Saites ja Anubis (joka hyökkäyksestä kuultuaan oli matkustanut saman tien takaisin roomaan) kouluttaa noita kahta selviytymään salamurhaajia vastaan. Monta kuukautta kestäneen koulutuksen jälkeen Anubis alkoi suunnittelemaan paluuta takaisin egyptiin - tarkemmin sanottuna Saiteksen entiseen kotiin aavikolle, jonne Anubis perusti tulevien vuosien saatossa kasvatuskodin, joka tarjosi uuden elämän alun nuorille lapsille, kuten esimerkiksi Azralle ja Chadille, joista kumpikin oli jäänyt ilman vanhempiaan suunnilleen 5-10 ikävuoden välillä. Zayn puolestaan päässen Kiellettyjen Kirjaa hyvin lähelle, mutta ennen kuin tämä ehti ottamaan kirjan itselleen omien suunnitelmiensa mukaan - hyökkäsivät Shaiyanin lähettämät salamurhaajat tämän kaksikymmentäkuusi vuotiaan miehen kimppuun. Zayn loukkaantuen yhteenotossa kuolettavasti, mikä sai Anubiksen tekemään esikoiselleen sen saman minkä Shaiya oli tehnyt aikoinaan tälle; Sieluttomaksi muuttaminen. Zayn palaamatta enää Vanhan Salaseuran riveihin vaan antoi näiden uskoa kuolemaansa. Luopumatta myöskään suunnitelmastaan, jonka tarkoitus oli syrjäyttää Shaiya valtapaikaltaan.
|| Aikaisemmin tapahtunut || 8443-red-assassins-creed-symbol
|| Aikaisemmin tapahtunut || 6938f85d-265d-4ce5-a3a2-d9d61b6c5aa7_zpsd4e7eb72Valta vaihtuu
Anubiksen palaten takaisin egyptiin ja ottaen uudeksi työkseen kasvatuskodin johtamisen, kului noita rauhan vuosia kuusivuotta, mutta milloinkaan Anubis ei lakannut etsimästä kuopustaan, joka oli jäänyt orvoksi seitsemänvuotiaana kreikassa. Sin valitettavasti sai todistaa äitinsä murhan, joka tapahtui Zayn ja tämän palkkasotilaiden kautta (tapahtuma vain tietenkin peiteltiin ovelasti Vanhan Salaseuran tekemäksi). Melkein viisi ensimmäistä vuotta mennen Vanhassa Salaseurassa, minkä aikana nämä yrittivät tehdä Sinistä kaltaisensa, mutta siinä kuitenkaan onnistumatta. Noiden kuuden vuoden aikana Sin sai viettää vain parivuotta sijaisperheessä ja loppu ajan kadulla (kuten aikoinaan Anubiskin lapsuudessaan). Anubiksen löytäen kuopuksensa vasta tämän ollessa viisitoistavuotias, joten oli ihan ymmärrettävää kun näiden välille ei heti/ollenkaan syntynyt vahvaa sidettä. Ajan kuluessa eteenpäin alkoi ilmapiiri muuttumaan myös kasvatuskodin yläpuolella. Lännestä puhaltavien tuulien kuiskien muutoksesta, tulevasta veren vuodattamisesta. Azran täyttäessä 19 vuotta - olisi tämän kuulunut astua isänsä tilalle aavikkokaupungin hallitsijaksi, mutta Zayllä oli aivan toisenlaiset suunnitelmat - sillä tämä tarvitsi aavikkokaupungin valtaansa jo pelkästään sen sijainnin ja merkityksen vuoksi. Miehen, josta oli tullut jumalten ironisella huumorilla isä 33 vuotiaana, tuhoten valtaperustukset karkeasti Azran suvun alta ja vallaten aavikkokaupungin, josta myöhemmin tuli kokonaan Vanhan Salaseuran pesäpaikka, itselleen. Azran joutuen ikuiseen maanpakoon, mutta tämä ei kuitenkaan tyytynyt jäämään varjoihin vaan pestautui vuosien saatossa Uuden Salaseuran riveihin lapsuuden ystävänsä Chadin (jolla valitettavasti oli ollut oma roolinsa aavikkokaupungin vallan vaihdossa) kanssa. Shaiyanin joutuen myös lopulta astumaan syrjään (silloin 37 vuotiaan) Zayn tieltä - Vanhan Salaseuran muuttuen tuon päivän jälkeen hyvin radikaalisti.


Viimeinen muokkaaja, Alice pvm Ti 10 Maalis 2015, 15:09, muokattu 3 kertaa
Alice
Alice
Admin

Viestien lukumäärä : 440
Join date : 24.04.2014
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

https://assassin.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

|| Aikaisemmin tapahtunut || Empty Vs: || Aikaisemmin tapahtunut ||

Viesti  Alice lähetetty Ti 04 Elo 2015, 00:20

|| Aikaisemmin tapahtunut || Old_books
Yli 20 vuotta sodan loppumisesta...

|| Aikaisemmin tapahtunut || 66c18e12-0d80-4cf8-b9c9-7e76ad1d8c56_zps850ed1e5Uusi sukupolvi
Giovannista ja Eveystä tullen pari - sai Evey 26 vuotiaana esikoisensa, poika lapsen, joka sai nimekseen; Andrea ja kymmenen vuotta tästä eteenpäin pariskuntaa vielä siunattiin kuopuksella, tyttö lapsi, joka sai nimekseen; Sophie. Valitettavasti Andrea joutui viettämään lapsuudestaan viisivuotta egyptissä Vanhan Salaseuran pesäpaikassa aavikkokaupungissa - Zayn antaessa käskyn kidnapata tuon lapsen 5 vuotiaana pelkästään sen vuoksi, että tämä oli De Fioren suvun jälkeläinen ja jossa myös yhdistyi Anubiksen sukulinja. Zaylle oli tullut edeltäjiensä mukaan pakkomielle Kiellettyjen Kirjasta ja sen muinaisen voiman hallitsemisesta, joten ainoa mitä tämä vielä tyytyi tekemään noiden kuluvien vuosien aikana; Opetella tuntemaan tuota muinaista voimaa paremmin ja ymmärtää mikä teki De Fioren suvusta niin erikoisen, että se sai Kiellettyjen Kirjan sisälle sinetöidyn voiman kavahtamaan. Ehkä Zay olisi löytänyt kysymyksiinsä vastaukset aikanaan (tai sitten ei), mutta tältä loppui aika kesken. Andrean päästen kotiin Uuden Salaseuran ansiosta, pelastustehtävän hoitaen tämän setä Sin ja kaksi muuta jäsentä; Azra ja Chad. Zayn saaden lopulta myös kokea miltä tuntui menettää oma lapsensa; Adetten. Esikoisen joutuen kidnapatuksi 10 vuotiaana intiaan asti, josta lapsi vain palautettiin takaisin tämän omalle äidille, joka niihin aikoihin ennen kuolemaansa asui roomassa. Syy siihen miksi Adettesta yhtäkkiä kiinnostuttiin - oli se, että tämä oli saanut äidiltänsä synnyinlahjakseen näkijän taidon ja juuri tämä taito olisi pahaksi, varsinkin silloin kun Zay olisi saanut tietää siitä. Valitettavasti Adetten äiti tuli murhatuksi tytön ollessa vasta neljäntoista ja näin tämä menetti ainoan suojansa ulkomaailmaa vastaan. Adetten päätyen isoisänsä Anubiksen huostaan, tuon miehen tottakai jo tietäen lapsen lapsensa taidosta. Zay selvitti taitojensa pohjalta tyttärensä olinpaikan, mutta on vielä tietoisesti jättänyt hakemasta lastaan luokseen - sillä tämä haluaa vähentää kaikki ne mahdollisuudet, joilla voitaisiin kiristää häntä itseään valtataistelussa, joka on alkanut hiljalleen nostamaan uudelleen päätänsä Vanhan Salaseuran sisällä.
|| Aikaisemmin tapahtunut || 66c18e12-0d80-4cf8-b9c9-7e76ad1d8c56_zps850ed1e5Muutoksen tuuli alkaa puhaltamaan uudelleen
Anubiksen pelastaessa pojantyttärensä hengen ja ottamalla tämän asumaan luokseen slovakiaan - vietti Adette isoisänsä luona vaurasta ja hyvää elämää. Tämän nuoren neidon saaden viettää jopa niin normaalia elämää, että alkoi seurustelemaan tavanomaisen henkilön kanssa, joka ei kuulunut millään tavoin salaseuroihin. Adette ei kuitenkaan vielä silloin tienyt isoisänsä suunnitelmista, joiden tarkoitus oli naittaa Zayn tytär vanhan salaseuran jäsenen esikoisen kanssa, mikä mahdollistaisi Adetten pääsemisen vanhan salaseuran valtapaikalle heti kun tämän isä (Zay) olisi syrjäytetty. Niin tottelevainen kuin Adette olikin ollut noihin päiviin asti, ei tämä kuitenkaan voinut hyväksyä Anubiksen suunnitelmaa ja juuri tuosta syystä johtuen neito pakeni uudesta salaseurasta (saaden apua silloiselta poikaystävältään, joka valitettavasti joutui lopussa teloitetuksi uuden salaseuran jäsenten toimesta). Kaikkien näiden tapahtumien aikana Anubiksen välit muuttuvat entisestään kylmiksi tyttärensä poikaa kohtaan, joka vielä kerran yrittää saada puhuttua asiat kunnolla halki, mutta kyseinen tapaaminen päätyy aivan toisin. Lähes mitättömistä väleistä huolimatta Anubis kantaa huolta Andreasta (silloinkin kun nuorukainen joutuu Zayn palkkasotilaiden jahtaamaksi), vaikka tätäkään isoisä ei hoida pelkästään Andrean tähden vaan samalla suunnittelee uuden kuvion esikoisensa kanssa kun Zay saa tietää isänsä suunnitelmista päänsä menoksi. Nyt kummankin (sekä Anubiksen, että Zayn) ollen sitä mieltä että Adetten kuuluu liittoutua miesten välitseman henkilön kanssa. Adetten kuitenkin onnistuen katoamaan kummaltakin, tämän suunnitelmissa ollen jatkaa elämää ihan erillä tavoin ja yksin. Uuden salaseuran kokiessa myös vallan vaihdon sen jälkeen kun Anubis meni auttamaan entistä kasvattilastaan ja tehden tästä kaltaisensa (sieluttoman). Chadin hyödyntäen Anubiksen hetkellistä heikkoa yleistilaa ja vangiten tämän ns."kooman kaltaiseen uneen", josta Pandora onnistuu lopulta herättämään vanhimman, mutta se mikä todellisuudessa heräsi Anubiksen kanssa... ei ole oppikirjoilla selitettävissä. Tätä ennen Anubiksen nuorin lapsi; Sin, on saanut käsiinsä Kiellettyjen Kirjan ja kätkenyt sen varmempaan talteen mahdollisten etsijöiden varalta. Andrean puolestaan saaden kuulla viimein edes sen jonkinlaisen totuuden isoisästään, jonka sulkeutuneisuus ei ole antanut mitään tietoja siihen asti. Giovannin auttaen esikoistaan ymmärtämään De Fioren suvun vartijan velvollisuuden päälle ja näin kyseinen vastuu siirtyy lopullisesti Andrean kannettavaksi. Anubiksen ja Pandoran ollessa nyt omillaan (ilman salaseuran antamaa turvaa), on näiden olemassa olosta kiinnostunut koko ajan kirkon miehet, jotka ovat vannoneet oman valansa suojellakseen ihmiskuntaa sitä uhkaavalta pahuudelta.
Alice
Alice
Admin

Viestien lukumäärä : 440
Join date : 24.04.2014
Paikkakunta : FaNtAsY wOnDeRlAnD

https://assassin.palstani.com

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa