Assassin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Farah Lyon

Siirry alas

Farah Lyon Empty Farah Lyon

Viesti  My-a lähetetty Su 15 Toukokuu 2016, 19:36

Farah Lyon Kuva4_1

Farah Vivienne Lyon
~playlist~

Nimen merkitys: Farah tarkoittaa ”joy” arabiaksi
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 21
Laji: Ihminen
Seks.suuntautuminen: Bi

Farah Lyon 4Farah Lyon 2Farah Lyon 3

Ammatti: Ei varsinaista ammattia, tekee sitä työtä mitä on milläkin hetkellä tarjolla
Synnyin-ja kotimaa: Ranska (egyptiläiset sukujuuret)
Pituus&Paino: 165/52

Perhe ja suhteet:
Äiti Ava- Näkijä, kuollut
Isä – ?

Farah Lyon Kuva1_3

*********

Jo naisen olemuksesta, tuon tavasta pitää pää pystyssä ja jalat tiukasti maassa, voi päätellä tämän olevan vahva luonne. Farah on pienestä pitäen oppinut olemaan edes jossakin määrin itsenäinen ja se on saanut naisen olemukseen tiettyä itsevarmuutta, joka ei ehkä ole tyypillistä hänen ikäiselleen nuorelle naiselle. Naisen tummat hiukset laskeutuvat lapaluiden alle suorina ja paksuina, siinä missä vangitsevat silmät ovat väriltään vihertävän-ruskeat (hazel). Kasvojenpiirteistä huomaa, ettei naisen verenperintö ole tavallisen eurooppalainen ja siitä antaa myös hyvän vinkin kauniisti päivettyneen näköinen iho. Eurooppalaisten silmiin Farah näyttää usein erikoiselta ja kiinnostavalta hivenen eksoottiseksi luokitellun ulkomuotonsa vuoksi. Hän ei siis huku massan joukkoon, joka tekee piiloutumisesta hieman hankalampaa.

Kauniit kasvojenpiirteet ja isot, hieman kaurismaiset silmät onnistuvat vangitsemaan toisten katseen itseensä myös silloin kun Farah itse ei sitä haluaisi. Täyteläiset, viettelevät huulet kääntyvät harvoin hymyyn ja usein ilme on varovaisen tutkiva, jopa arvioiva, kuin metsäkauriilla joka yrittää arvioida onko toinen uhaksi vai ei. Haavoittuvaiselta näyttävä nuori nainen kuitenkin on helppo aliarvioida juuri ulkomuotonsa vuoksi, mikä antaa Farahille etua konfliktitilanteissa. Nuoren naisen vartalo on muodoiltaan naisellinen ja harrastusten myötä muodostunut vahvaksi. Siitä näkee, että sitä on käytetty ahkerasti ja sitä vahvistavasti.

Farah pukeutuu yleensä käytännöllisesti housuihin, t-paitaan, huppariin ja nahkatakkiin. Vaatteissa on tärkeintä, että niissä on hyvä olla ja liikkua. Musta, isolla hupulla varustettu huppari on kuitenkin omiaan, jos nainen haluaa kätkeytyä pois muiden katseilta. Hän ei ole koskaan ollut hirveän naisellinen, vaikka ei pelkää näyttää paljastakaan pintaa vaan enemmänkin sellainen hivenen poikamainen nuori nainen. Mekot eivät kuitenkaan tunnu päältä kovinkaan vieraita. Kaulassaan hän kantaa perinnöksi saamaansa korua, jossa on piilotettuna näkijöiden tunnus, Kaiken näkevä silmä
Farah Lyon Kuva3_1

*********

Jos etsit seinäruusua, jotakin sellaista persoonaa, jonka voit herkästi rusentaa jalkasi alle tai nyrkkiisi, Farah ei ole oikea henkilö. Ensimmäinen sana joka naisen vahvasta aurasta käy ilmi on taistelija ja sitä nuori nainen onkin, on ollut ensimmäisistä hengenvedoistaan lähtien. Hänen koko elämänsä on ollut yhtä selviytymistä, sen tehden naisesta vahvan ja itsenäisen. Tuo itsenäisyys on jossakin määrin myös hänen heikkoutensa, sillä nuoren naisen on hyvin hankalaa toimia ryhmässä ja ottaa apua vastaan muilta. Hän on pärjännyt ilman muita niin pitkään, miksi ei pärjäisi tulevaisuudessakin? Toisaalta taakka olisi helpompi jakaa jonkun toisen kanssa. Itsepäisyydestään huolimatta Farah ei ole järkähtämätön kuin kivi tai kallio, vaan osaa jossakin määrin antaa periksi. Pitkävihainen hän ei ole, vaikka näyttääkin tunteensa hetkellisesti riitatilanteessa hyvinkin voimakkaasti.

Harmillista on, että silmät paljastavat nuoren naisen ajatuksenjuoksun turhan useasti. Hän ei osaa peittää tunteitaan juurikaan vaan on toisten lukemisen hyvin osaavalle harmillisen usein kuin avoin kirja. Naisessa on tiettyä herkkyyttä ja hellyyttä. Hän on intohimoinen rakastaja, joka osoittaa tunteensa kaikesta sydämestään, jos joskus sydämensä jollekin lahjoittaa, mutta toisaalta yrittää jarrutella omia tuntemuksiaan peläten vain saavansa siipeensä. Farah yllättää useimmat sitkeydellään ja periksi antamattomuudellaan. Hän tietää olevansa vahva niin henkisesti kuin fyysisestikin, mutta luottaa enemmän notkeuteen kuin voimaan.
Nuoresta iästään ja mentorin puutteen vuoksi Farah on taipuvainen tekemään virheitä. Hän ei kuitenkaan anna periksi vaan vie aloittamansa loppuun saakka, vaikka sitten verenmaku suussa ja hammasta purren.

Farahin tapauksessa näkijän lahja koetaan enemmänkin kirouksena. Hänellä on sitä kohtaan viha-rakkaus suhde, sillä pyrkii käyttämään kykyään hyvään, varoittaen ihmisiä näitä kohtaavista tapaturmista ja muista, mutta samaan aikaan on tietoinen, että koko kyky syö hänen elinvoimaansa näkyjen tullessa. Hän tietää, ettei voi pelastaa kaikkia näkemiään ihmisiä ja se tuntui alkujaan hyvin pahalta, mutta pyrkii pelastamaan ne kenet vain voi. Vastaheränneenä näkijänä Farah on myös hyvin haavoittuva ja vaatisi ehkä jonkinlaista ohjausta kykynsä kanssa. Farah jatkaa äitinsä jalanjäljissä etsien parannuskeinoa kiroukseen, joka tulee muuten vaatimaan myös naisen oman hengen eikä aio alistua ennen kuin on edes yrittänyt päästä kirouksesta eroon. Harmillista kyllä se tuntuu syövän naisen elinvoimaa yhä enemmän mitä enemmän hän siitä eroon yrittää päästä.
Farah Lyon Kuva5

*********

Farah syntyi Vanhaan Liittoon kuuluvan assassiinin ja näkijän salassa pidetystä liitosta. Liitosta, joka maksoi isälleen oletettavasti tuon hengen ja joka myöhemmin myös edesauttoi äidinkin hengen menettämistä. Lapsi oli syntyessään kovin pieni ja heikko, johtuen äidin suvussa koskevasta kirouksesta. Kirous oli ollut voimassa jo aivan muinaisista ajoista, kun eräs egyptiläinen oraakkeli petti menneisyydessä erään vaikutusvaltaisen miehen, saaden teollaan aikaan sen, että hänen sukunsa ja siihen syntyvät näkijän kyvyn omaavat lapset kantaisivat kirousta, joka veisi lopulta näiltä hengen.

Kuin ihmeen kaupalla Farah jäi henkiin, hänen eläessään elämäänsä jatkuvasti maanpaossa, kun äiti piti itsensä ja tyttärensä liikkeellä. He eivät viipyneet missään liian kauan aikaa, äidin yrittäessä parhaansa mukaan opettaa tyttärensä selviytymään myös omillaan sekä ennen kaikkea valmistaen tytärtään tulevaan, jos tämä perheen kirouksen sattuisi perimään. Hän myös opetti tyttärensä taistelemaan ja liikkumaan ketterästi katoilla, yrittäen kasvastaa tyttärestään hyvän ihmisen, joka osaisi tarpeen tullen puolustaa myös itseään sekä muita.

Farah oli kuudentoista kun hänen äitinsä murhattiin. Tyttö ei ollut silloin heidän asunnollaan, onnekseen, mutta palasi kotiin vain löytääkseen äitinsä kuolleena. Surulle ei jäänyt aikaa, kun tytärtään tällaiseen valmistaneen äidin sanat mielessä kaikuen saivat ne Farahin pakkaamaan mustan reppunsa, ottamaan rahat ja lähtemään kohti tuntematonta tällä kertaa yksin. Hänen onnistui kadota ja seuraavat vuodet tytön onnistui piilotella. Tyttö ehti hieman täysi-ikäisyyden ylikin kun hänen näkijän kykynsä heräsivät, niiden pelästyttäessä nuoren naisen täysin. Tuolloinkin hän palautti äitinsä sanat ja neuvot mieleensä, yrittäen löytää tilaa unelle uuvuttavien näkyjen tullessa ja syödessä hänen voimiaan selvästi.

Farah on ollut siis tien päällä kuusitoistavuotiaasta eikä oikeastaan ole koskaan osannut asettua aloilleen. Osittain siksi että muistaa hyvin äidinsä sanat siitä, että heillä, näkijöillä, on sellaisia vihollisia, jotka pitävät heitä uhkana pyrkien tuhoamaan heidät täysin. Juuri heränneenä näkijänä Farah onkin erityisen haavoittuvainen, sillä ilman kunnollista mentoria vahvallakaan luonteella ei pärjää kovinkaan hyvin näkyjen tullessa arvaamattomina ja viedessä voimia niin, ettei nuori nainen ole toimintakykyinen muutamaan päivään.
*********

~Kirous: kulkeutuu suvussa aina kaikille näkijän kyvyn omaavalle (tyttö)lapselle. Saa aikaan sen, että näkijä näkee vain pelkkää kuolemaan, kidutusta ja muuta, noiden näkyjen syöden näkijän elinvoimaa. Näyt tulevat voimakkaina, saaden aikaan sen, että näkijä saa näyn aikana sekä sen jälkeen aikaan verikyyneleitä, nenäverenvuotoa sekä toisinaan kouristelevia kohtauksia. Kaikki tämä saa näkijän väsyneeksi ja voimattomasti, tehden näkijästä haavoittuvaisen, kun tämä lepää ja yrittää kerätä voimiaan.
~Parkour; Farah on ketterä ja notkea liikkuja tämän vuoksi. Ei myöskään pelkää korkeitakaan paikkoja
~Assassiini-isältä perityt tavallista herkemmät aistit ja hyvä kropan hallinta
~Itsepuolustus-taidot
©My-a ja kasvonsa lainaa Phoebe Tonkin

My-a

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 10.05.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa