Assassin
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ayda Hawkings

Siirry alas

Ayda Hawkings Empty Ayda Hawkings

Viesti  My-a lähetetty Su 15 Toukokuu 2016, 16:35

Ayda Hawkings Kuva1_2

~Ayda Angele Hawkings~
~playlist~

Nimen merkitys: Ayda tarkoittaa ”returning” tai ”visitor” arabiaksi
Sukupuoli: Nainen
Ikä: 29
Laji: Ihminen
Seks.suuntautuminen: Hetero

Synnyin-ja kotimaa: Egypti/Englanti
Ammatti: Arkeologi; luennoi ympäri maailmaa muinaisesta Egyptistä
Pituus&Paino: 170/58

Perhe ja suhteet:
John Hawkings –arvostettu arkeologi, professori Lontoossa yliopistossa.
Cerise Hawkings (os. La Fontaine ) – sairaanhoitaja, kuollut Aydan nuoruudessa
Ayda Hawkings Gifu1_1Ayda Hawkings Gifu2_1

********


Ayda on kauniilla, mieleenpainuvilla kasvojenpiirteillä siunattu nainen. Hän jää helposti mieleen sinivihreiden silmiensä vangitsevan katseen, mutta myös olemuksestaan huokuvan aistillisuutensa vuoksi. Hänen hiuksensa ovat keskivaaleat, auringon raidoittamat ja pehmeät, kiitos sen vaivan, jota Ayda käyttää niiden kunnon ylläpitämiseen. Hiukset laskeutuvat lapaluiden yli ja ne, kuten naisen muukin ulkomuoto, on aina huoliteltu, moisen piirteen korostaen naisen kauneutta entisestään. Täyteläiset huulet kaartuvat usein kauniiseen hymyyn, joka on omiaan piristämään toisten päivää.

Hieman tavallista paremman, vanhoja perinteisiä sukupuolimalleja suosivan kasvatuksen saanut Ayda tietää oman arvonsa ja sen huomaa tuon ylväästä ryhdistä sekä arvokkuutta huokuvasta olemuksesta. Hän on elegantti ilmestys ja hänessä on tervettä itsevarmuutta. Naisen vartalon kaaret ovat naiselliset, mutta vartalossa on tiettyä siroutta ja hentoutta. Ayda ei ole olemuksensa perusteella järin vahva, eikä hänen tapauksessaan ulkonäkö petä. Naisen vahvuus perustuukin tuon luonteeseen eikä fyysiseen puoleen.  Hoikka vartalo on kuitenkin jäntevä ja notkea, naisen taitaessa perus itsepuolustuksen taidot, vaikka ei vahva olisikaan. Hän luottaa voimaa enemmän sanoihin, sillä niissä on omaa voimaa.

Ayda on pukeutumiseltaan melko naisellinen ja pyrkii pitämään olemuksensa huoliteltuna. Se ei kuitenkaan ole aina mahdollista ja pukeutumisen kanssa järki pidetään päässä. Siviilissä nähdään usein naisellisia mekkoja sekä korkoja, kun taas töissä pukeutuminen on rennompaa. Kuka nyt olisi kaivauksilla korkokengissä ja mekossa?
********

Silmiinpistävä tyyneys ja harkintakyky ovat naisen näkyvimmät luonteenpiirteet. Ayda on rauhallinen, onnistuen läsnäolollaan tyynnyttämään tulisemmatkin persoonat. Hän on vettä tulisille hiilille, tyyni virta joka ei kiirehdi eteenpäin, se hellästi hivelevä tuulenvire kuumassa ilmassa, joka tuntuu iholla niin toivotulta ja mukavan rauhoittavalta.  Hänellä on lempeä, yksinkertaisen puhdas aura, joka tuntuu olevan nykymaailmassa harvinaista. On kuin nainen ei olisi tahrannut sieluaan millään pahalla, sen säilyen mahdollisimman puhtaana ja virheettömänä läpi tämän elämän.  Elämää hieman naiivisti katseleva nainen uskoo kaikissa piilevän jotakin hyvää tai ainakin hän onnistuu näkemään sitä jokaisessa uskoessaan kaikkien olevan kykeneväinen muutokseen. Periksi antamaton nainen osaa kaivaa sen hyvyyden rippeenkin esiin toisista, vaikka hammasta purren, mikä tekeekin hänestä yllättäen sitkeän.

Naisessa asuu tiettyä viisautta ja älykkyyttä, joka näkyy silmien katseesta. Nuo piirteet ovat luettavissa tämän ehdottomaksi vahvuudeksi, sillä fyysisiltä voimiltaan Ayda ei ole kovin suuri. Äly on kuitenkin yleensä lihasta voimakkaampi ja vaarallisempi työkalu, mikä tekee naisesta jossakin määrin jopa vaarallisen. Hän ei kuitenkaan ole tippaakaan kallistumassa pimeälle puolelle, ei ainakaan vielä, vaan naisen mielenlujuus pitää tuon ehdottomasti kaiken hyvän ja valon puolella.

Vanhan, miehen ja naisen eroavaisuutta korostavan,  kasvatuksen myötä Ayda kunnioittaa miehiä erilailla kuin nykynaiset yleensä. Hänet on luotu ja kasvatettu miehen rinnalle hiljaiseksi tukijaksi sekä perheen ilmapiirin luojaksi, kestämään tulevan puolison ilot ja surut, myös ne hankalimmat asiat ja tuota joka tilanteessa tukemaan, mutta myös hautaamaan omia tunteitaan. Seurapiirivaimot kun joutuvat kestämään miltei mitä vain, joten on hyvä tietää mihin vetää rajat. Moisen kahlitsemisen ajattelu kuitenkin jossakin määrin ahdistaa Aydaa, sillä hän kokee suurta halua olla vapaa. On kuin hänessä olisi kaksi puolta; toinen joka haluaa seurata perinteitä sekä odotuksia ja toinen, joka haluaa toteuttaa omaa itseään ja vain olla vapaa kaikista velvollisuuksista.

Ystävällinen, rento elämän asenne on omiaan voittamaan muut puolelleen sekä myös hurmaamaan. Yhdistettynä kauniiseen ulkomuotoon on kai selvää, ettei Ayda joudu viettämään elämäänsä yksin vaan tällä sosiaalisella naisella on hyvin laaja ystäväpiiri. Seurustelusuhteita on kuitenkin takana vain yksi, joka tosin loppui lyhyeen, Aydan onnistumatta unohtamaan muistojaan siitä pojasta. Tuon muiston vainotessa häntä aina tähän päivään saakka, joten on kai selvää, ettei hän voi jatkaa eteenpäin ennen kuin on selvittänyt mikä tuo muisto on alkujaan.
Ayda Hawkings Kuv2

********

Kauan sitten Egyptissä eli muuan kauppiaan tytär. Tyttö sai kurinalaisen kasvatuksen vanhojen tapojen mukaan ja oppi kunnioittamaan sekä pelkäämään vanhempiaan. Hän koki elävänsä häkissä, suljettuna, ja unelmoi joskus siitä vapautuvansa, näkevänsä uusia maita. Kauppiaan tytär tutustui erääseen poikaan, josta tuli hänelle hyvin tärkeä ja rakas, pojan saadessa tytön sydämen sykkimään rakkaudesta aina kun he tapasivat. Tuo poika valoi häneen rohkeutta kun hän pelkäsi, hänen tyyneytensä tyynnyttäen toisen tulista luonnetta. Heidän ollessa toisensa vastakohdat ja siten täydentäessä toinen toistaan. Heidän tapaillessa osittain salaa, sillä kaksikon ystävyys ja rakkaudeksi muotoutuva suhde olisi ollut muiden silmissä kielletty. Kaksikon suunnitellessa kuitenkin yhteistä tulevaisuutta nuoresta iästään huolimatta ja kaiken näyttäessä valoisalta, sillä eihän kahden rakastuneen maailmaa voisi mikään voima kaataa. Tytön menettäessä neitsyytensä pojalle, josta tiesi tulevan aviomiehensä, niin he olisivat yhdessä aina. Kaiken mennessä kuitenkin kamalalla tavalla pieleen, kun tytön isän saadessa tietää moisesta ja isän pyynnöstä ylipapin rangaistessa tytärtä teosta, sillä olihan koskemattomuuden menettäminen ennen avioliittoa rangaistavaa ja anteeksiantamatonta. Pojan yrittäessä estää rangaistuksen täytäntöönpanoa, sillä rangaistus moisesta oli kuolema. Tytön tullessa teloitetuksi siinä hakatun rakkaansa silmien edessä, nuoren elämän päättyessä liian varhain, unelmien murskautuessa ja tytön sielun jatkaessa eteenpäin.

Vai jatkoiko se sittenkään?

Tuon sielun, joka eläessään tunnettiin nimeltä Angelina, siirtyessä jonnekin jossa se odotti. Kauppiaan tytär ei saanut rauhaa, sillä sen pojan synnit ja teot painoivat liikaa vaakakupissa, tytön tunteman rakkauden estäessä häntä siirtymään eteenpäin. Kun vaaka alkoi kallistumaan liiaksi, oli unohdettujen aikojen jumalten aika puuttua peliin ja lähettää sielu uudelleen ihmiskehoon, tytön tunteman rakkauden ollessa niin suuri, että jo se itsessään olisi riittänyt saamaan Angelinan palaamaan takaisin.

Näin tapahtui uudestisyntyminen.

Pieni tyttölapsi päästi ensimmäiset parkaisunsa kolmisenkymmentä vuotta sitten pienessä Egyptiläisessä sairaalassa. Hänen isänsä oli englantilainen arkeologi ja äidissään oli mm. ranskalaista verta. Tytär oli parin kolmas, mutta kaksi muuta olivat kuolleet hyvin varhaisella iällä. Komplikaatioiden myötä tuli selväksi, ettei pari voisi saada enää uusia lapsia, joten tytär jäisi heidän ainoaksi ja viimeiseksi lapsekseen.
Isän työ piti perheen Egyptissä, äidin toimiessa sairaanhoitajana läheisessä hoitokodissa. Aydaksi nimetty tyttö sai kasvaa kiireisessä, mutta rakastavassa kodissa. Hän oppi jo varhain olemaan isänsä mukana kaivauksilla, isän pitäen tyttären kiinnostusta muinaista Egyptiä kohtaan aluksi täysin normaalina, sillä olihan hänen isänsä arkeologi ja Ayda oppinut olemaan isän matkassa miltei ensihetkistään lähtien, mutta tyttären muistaessa tutkituista paikoista sellaisia yksityiskohtia joita vain siellä elänyt olisi muistanut, alkoi isää epäilyttää. Tyttärensä kertomuksista järkyttynyt isä lähetti tytön takaisin Englantiin sukunsa kartanoon, jossa Ayda teljettiin sinne palvelusväen keskelle ja pakotettiin käymään maineikasta tyttökoulua. Näin isä teki tyttärelleen tietämättään sen, minkä tuon sielu oli kokenut ennen eläessään; Aydalta vietiin se vapaus, jota tytär niin janosi.

Aydan kasvaessa ja vapaudenkaipuun kasvaessa nuoreksi naiseksi varttuneen naisen päättäessä ottaa selvää, miksi hän muisti asioita, joita hänen ei olisi pitänyt muistaa. Hän muisti eläneensä joskus muinaisessa Egyptissä, tiesi olleensa kauppiaan tytär, mutta muuten identiteetti oli kadoksissa. Nuori nainen muisti pojan, tiesi tunteensa tuota kohtaan ja muisti nimen; Anubis. Vaikka olisi epätodennäköistä, että Ayda löytäisi mitään, ajoi tiedonjano naisen takaisin synnyinseudulleen etsimään vastauksia. Työ kuljettaa naista kuitenkin ympäri maailmaa, sillä hän luennoi yliopistoilla isänsä apua aina kun ehtii kaivauksiltaan.
©My-a ja kasvonsa lainaa Rosie Huntington-Whiteley

My-a

Viestien lukumäärä : 8
Join date : 10.05.2016

Takaisin alkuun Siirry alas

Takaisin alkuun


 
Oikeudet tällä foorumilla:
Et voi vastata viesteihin tässä foorumissa